Nu vă mai lăsaţi scuipaţi în ochi!

Scuipați în obraz după ce au fost alungați de acasă – asta e realitatea pe care o trăiesc în aceste ore românii aflați la cozile interminabile de la secțiile de votare din afara țării.
Un ministru de externe trădător, îmbătrânit în minciună s-a „ocupat” de situația lor de alegători. Cu un dispreț uriaș, cum numai o deșcă bătrână, trecută prin ciur și prin dârmon poate avea, comunistul își necinstește părul albit în diplomația tulbure post revoluționară. I-a trimis pe români la alte secții de votare aflate la sute de km de orașele în care se află. Așa cum, altădată, un altul îi îndemna să mai pună o haină pe ei, dacă le e frig.
Ceea ce uită această adunătură ajunsă la putere din nepăsarea de până acum a românilor este că, între timp, românii s-au schimbat. Au ieșit dintre hotarele țării, au văzut alte civilizații, au cunoscut oameni din alte culturi.
Respect pentru românii care așteaptă, în ploaie și frig, cu copiii de mână, să ajungă la urne în țări care îi privesc cu uimire. Rămâneți alături de noi, oricâte mii de km ne despart. Și poate de Crăciun veniți acasă. De tot!Facebook Gandul