De ce nu?!

Intr-o ţară în care Siveco – cea mai tare companie de IT este amestecată în găinării cu ţiganii din Sinteşti de ce n-ar fi Ponta Preşedinte?! Sau Tăriceanu?!

Intr-o ţară în care baronii locali – şobolani scârboşi cu burţi răsfrânte peste curele care nu-i mai cuprind decât jos de tot, unde-ncep picioarele – sunt arestaţi la domiciliu adică fac puşcărie acasă cum alţii lucrează de-acasă de ce n-ar fi 14 candidaţi la Preşedinţie?!

Intr-o ţară în care arestarea – în sfârşit! – a unui manipulator abject, a unui spălător de creiere slujit cu credinţa oarbă pe care numai carenţa neuronală ţi-o poate da naşte proteste de stradă botezate plimbări şi emisiuni făcute afară de clovni travestiţi în jurnalişti de ce n-ar fi Elena Udrea Preşedinte?!

Intr-o ţară în care se moare cu zile, cu un sistem sanitar comatos care înghite inconştient şi inert procente din PIB fără să ofere un pat într-un salon sau o pastilă pomană unui nenorocit lovit de boală care a cotizat şi cotizează încă de ce n-ar fi Iohannis Preşedinte?!

Intr-o ţară în care Justiţia de mult nu mai are onoare de ce n-ar fi Macovei Preşedinte?

Intr-o ţară în care piţipoancele şi indivizii cu sexualitate incertă sunt vedete, ţoalele fac personalităţi, maneaua e imn naţional, iar divorţurile sunt subiecte de presă de ce n-ar fi Tăriceanu Preşedinte?!