Spre neuitare (III).Despre rachete, creştinism şi ruşi

In 21 august a.c., Curtea Constituţională a confirmat rezultatele referendumului comunicate de Biroul Electoral Central şi a constatat că din totalul de 18.292.464 de persoane înscrise în listele electorale permanente au participat la vot 8.459.053 de persoane (46.24 %), din care 7.403.836 (87.52 %) au răspuns „DA” la întrebarea „Sunteţi de acord cu demiterea Preşedintelui României?”, iar 943.375 (11.15 %) au răspuns „NU”. (Gândul)

Cu acest prilej, vorbele au început să curgă. Iată-le, spre informare şi deliciu:

Dacă un preşedinte ales, fie el şi suspendat, se apucă se reacţioneze la orice tiriplici, din orice partid, ar însemna să stea cu declaraţii de dimineaţă până seară.”

Orice creştin are nevoie de o rugăciune. Orice creştin are nevoie de iertare.

„Eu sunt optimist de felul meu. Nu ştiu dacă neapărat decizia de marţi mă face optimist sau pesimist, pentru mine viaţa este altfel. Viaţa nu e o decizie a Curţii Constituţionale”.jurnalul

“[…] nu pot să nu observ reacţia ungurimii faţă de referendum şi nu am decât să le mulţumesc că au înţeles bine şi modul ilegal în care a fost decapitată conducerea statului”

Ne menţinem opţiunea de a fi un partener al Gazpromului. Când vreţi să aflaţi despre România, vorbiţi direct cu mine, nu luaţi din presă.”

Ceauşescu a construit şi a consolidat comunismul, iar eu, în mod oficial, am condamnat comunismul şi l-am declarat ca fiind un regim ilegitim şi criminal. Am făcut-o printr-un raport semnat de mine şi susţinut de mine în Parlament. Asta mă deosebeşte pe mine de Ceauşescu. El a crezut în comunism, iar eu am declarat comunismul un regim ilegitim şi criminal”.

De regulă, în România se vorbeşte foarte mult. Şi mulţi îşi dau cu părerea. Nimeni nu arată probe.”

Niciodată nu ne-a trecut prin cap că ne-am putea apăra de Rusia cu 24 de rachete„.

Autor: Traian Băsescu – Preşedintele suspendat al României